Promusa passa a gestionar la zona blava d'aparcament de Sant Cugat


  • Comparteix:

Zona blava de Sant Cugat

Zona blava de Sant Cugat

El ple dóna el vistiplau definitiu a la cessió de la gestió de les zones blaves a l'empresa municipal d'habitatge Promusa. L'operació permetrà a Promusa obtenir recursos econòmics perquè després siguin destinats a polítiques d'habitatge de lloguer.

ESCOLTA-HO

La municipalització de la zona blava arriba després de la modificació dels estatuts de Promusa per convertir-la en una entitat de serveis.

El contracte de gestió de la zona blava i de l'aparcament del Monestir, adjudicat a l'empresa Empark, està en període de pròrroga fins el 30 de setembre. Promusa subrogarà tots els treballadors de l'antiga concessionària. Amb la gestió directa, Promusa també podrà gestionar els nous aparcaments de titularitat municipal que es puguin construir en un futur, com per exemple el de l'avinguda Rius i Taulet (antiga benzinera Gríful). La resta d'aparcaments soterrats de titularitat municipal que ara té Sant Cugat - plaça Lluís Millet, plaça Quatre Cantons, Can Quitèria i plaça de la Vila- no s'hi inclouran perquè la concessió encara és vigent.

Tots els partits, excepte C's, han donat suport a l'operació. C's assegura que no queda clar si la gestió directa sigui la millor opció i es pregunta per què no hi ha hagut un concurs públic per adjudicar el servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.