Es crea la figura de sots-direcció de Medi Ambient i Participació Ciutadana


  • Comparteix:

El nou càrrec ha passat pel ple

El nou càrrec ha passat pel ple

El cartipàs municipal incorpora la figura de sots-direcció de Medi Ambient i Participació Ciutadana, que dependrà del regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech. La creació del lloc de treball ha passat pel ple d'aquest dilluns i té lloc pocs dies després de l'aprovació del cartipàs municipal.

ESCOLTA-HO

El nou càrrec pretén impulsar la participació ciutadana i els aspectes mediambientals de la gestió municipal. El sou serà de 61.000 euros bruts anuals per dedicació exclusiva i s'està pendent del nomenament de la persona que assumirà les responsabilitats.

Les reaccions de l'oposició
La CUP-PC ha votat en contra del nou lloc directiu. La coalició veu bé que es vulgui impulsar la participació ciutadana però creu que la figura genera confusió perquè no queden clares les seves responsabilitats amb la barreja amb Medi Ambient. C's s'ha oposat al nou càrrec perquè el cartipàs ja està 'massa carregat' i demostra improvisació de l'equip de govern.

ERC-MES també hi ha votat en contra. Els republicans critiquen que el càrrec de nova creació no es recollís en el cartipàs inicial. ICV-EUiA s'ha abstingut, veu improvisació en la decisió i es pregunta per què no es va incloure en el cartipàs aprovat a principis de madat. Tot i això, els ecosocialistes aplaudeixen que es vulgui impulsar la participació ciutadana i les polítiques mediambientals.

El PSC hi ha votat en contra i lamenta que s'ampliï el cartipàs pocs dies després que s'aprovés en un ple extraordinari. Els socialistes lamenten que no quedin clares les tasques del càrrec i l'augment del cost del cartipàs. El PP hi ha votat a favor en considerar que cal un reforç per l'àrea del govern municipal de Joan Puigdomènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.