L'ANC aplega gairebé 300 persones per assajar la 'Via lliure' de l'11S


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aplegat gairebé 300 persones aquest dilluns a la plaça d'Octavià per assajar la Via lliure cap a la República catalana, la manifestació que pretén omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona l'Onze de Setembre. Els assistents, vestits de blanc, han carregat cartolines en forma de fletxes de diferents colors, que simbolitzen els valors que volen que tingui la Catalunya independent.

Tres grans punters han senyalat una gran estelada, situada al bell mig de la plaça. En una mostra de voluntat perquè Catalunya esdevingui independent, els assistents han cantat 'Els Segadors' i han entonat càntics a favor de l'autodeterminació.

Un dels responsables de la trobada, Vicenç Alegre, ha mostrat la seva satisfacció per la capacitat de convocatòria de la trobada. Per la seva banda, la coordinadora de l'ANC a Sant Cugat, Shirka Sinche, ha assegurat que a les eleccions del 27S 'arrassaran'.

Colors i valors
Els participants de la trobada han aixecat unes cartolines en forma de fletxa i de diferents colors, cadascun dels quals simbolitza valors que hauria de tenir la nova república catalana. Així, el taronja simbolitza la cultura i l'educació; el cyan el món; el marró, la justícia social; el verd clar, la diversitat; el lila, la igualtat; el vermell, la solidaritat; el verd, la sostenibilitat; el blau, l'equilibri territorial; el rosa, la innovació; i el groc, la democràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.