Recoder demana un esforç de diàleg per resoldre la polèmica al sí dels consells de districte


  • Comparteix:

L'alcalde ha reiterat la confiança en el regidor de Descentralització

L'alcalde ha reiterat la confiança en el regidor de Descentralització

L'alcalde demana voluntat de diàleg tant a les associacions de veïns com a les forces políiques per tal de resoldre el concflicte generat als consells de districte. Lluís Recoder ha reiterat la voluntat de l'equip de govern d'asseure's i parlar tant com faci falta i ha manifestat la seva confiança en el regidor de Descentralització, Xavier Cortés. L'alcalde fa aquestes declaracions després que algunes associacions de veïns hagin abandonat els consells de districte per denunciar l'inoperància d'aquests organismes.

Lluís Recoder ha fet una crida al diàleg i la bona predisposició per part de tots els integrants dels consells de districte. Segons l'alcalde cal superar situacions de tensió com les dels darrers dies, en què algunes associacions de veïns han abandonat el consell per denunciar la 'inoperànica' que, segons diuen, caracteritza aquest òrgan.

Recoder ha manifestat la voluntat de l'equip de govern d'asseure's i parlar tant com faci falta per resoldre un problema de manca de comunicació, però ha afegit que cal la mateixa voluntat per part de tots, ja que considera que, en alguns casos, s'estan polititzant aquests consells per erosionar l'equip de govern.

Lluís Recoder

Hi ha algunes persones que polititzen els consells per erosionar l'equip de govern, i això no contribueix a aquest òrgan de participació funcioni.


Davant les crítiques fetes per alguns veïns i per ICV-EA, que consideren que Xavier Cortés no és la persona més indicada per presidir els consells de districte, l'alcalde ha manifestat la seva total confiança en aquest regidor, i ha demanat a la resta de partits polítics que no es preocupin tant per l'actitud dels membres de l'equip de govern i que vetllin per mantenir un clima de concòrida i de respecte.

Lluís Recoder

Cal vetllar per mantenir un clima de concòrdia i respecte mutu, malgrat que ens separin projectes.


Per últim, l'alcalde ha recordat que s'està fent un esforç cap a la participació i la descentralització, i que així ho demostren fets com la voluntat de modificar el ROM o la partida de 150.000 euros del pressupost que, per primera vegada, s'ha destinat als ditrictes perquè puguin gestionar aquests diners en els projectes que ells mateixos prioritzin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.