La Generalitat obre el servei d'assessorament en polítiques de Govern Obert


  • Comparteix:

Ajuntament / Foto: Localpres

Ajuntament / Foto: Localpres

La Direcció d'Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat ofereix serveis d'assessorament i suport tècnic en polítiques de Govern Obert a divuit ajuntaments catalans com el de Sant Cugat. Aquesta línia d'assistència a corporacions locals, intensificada des del mes de juny, es deriva de l'aposta de l'executiu pel Govern Obert, entès com una estratègia coordinada i transversal de les polítiques de participació ciutadana, transparència i dades obertes.

A través d'un comunicat, el director d'Innovació i Qualitat Democràtica, Carles Agustí, ha valorat l'extensió d'aquesta línia de col·laboració amb els ens locals. 'L'assessorament als ajuntaments que es presta des de la Generalitat contribueix de forma molt útil a consolidar la implementació d'estratègies de Govern Obert arreu del territori", ha assegurat.

Les corporacions locals que s'han acollit als serveis d'assessorament i suport tècnic sobre Govern Obert són Vilanova i la Geltrú, Porqueres, Cervelló, Agramunt, Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Pals, Capellades, Calonge, Sitges, Cornellà de Terri, Caldes de Malavella, Reus, Gironella, Sant Climent de Llobregat, Sentmenat, Sallent i Vic.

En total, són quatre línies de suport en la matèria destinades a ajuntaments: assessorament específic, en projectes, en processos participatius i en formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.