L'ANC inicia la recollida de material audiovisual de les seves accions locals


  • Comparteix:

Accions locals de l'ANC

Accions locals de l'ANC

Sant Cugat per la Independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), inicia la campanya de recollida de fotografies, vídeos i cartells de les actuacions que l'entitat ha fet a la ciutat des de la seva creació, fa quatre anys. Les persones interessades en donar aquest material podran fer-ho a partir d'aquest dijous i fins abans de les eleccions al local de l'entitat, al carrer de Cristòfor Colom.

L'objectiu és 'fer memòria' de la feina feta i de l''esforç col·lectiu' dels santcugatencs en els últims quatre anys a favor de la independència. És per això que el col·lectiu fa una crida als santcugatencs perquè els faci arribar material, en suport físic o digital.

Una part del material recollit servirà per muntar una exposició al local de l'entitat que també visitarà diferents espais del municipi abans de la celebració de les eleccions. No obstant això, el global del material formarà part de l'arxiu de Sant Cugat per la Independència, una classificació de documents per a la qual l'entitat demana la col·laboració de voluntaris.

Aquesta iniciativa substituteix la concentració que l'entitat fa davant de l'ajuntament el 27 de cada mes i que avui queda anul·lada.

L'ANC de Sant Cugat té actualment més de 900 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.