Dionisio Giménez, número 29 de Catalunya sí que es pot


  • Comparteix:

Dionisio Giménez, a Cugat.cat

Dionisio Giménez, a Cugat.cat

El portaveu del cercle de Podem a la Floresta, Dionisio Giménez, ocuparà el número 29 a la llista electoral per al 27S de la candidatura Catalunya sí que es pot, que aglutina Podem, ICV, EUiA i Equo. Giménez, en declaracions a Cugat.cat, ha posat en valor que el líder veïnal Lluís Rabell encapçali la proposta i s'ha mostrat prudent a l'hora de avançar-se a les seves opcions per ocupar un escó parlamentari.

Giménez ha destacat el 'perfil de lluitador' del cap de llista de Catalunya sí que es pot, Lluís Rabell, qui considera la persona més adequada per ocupar aquesta posició.

Dionisio Gimenez

Lluís Rabell ha tingut un gran compromís amb la reivindicació del barris. Necessitàvem una persona així, crec que és adequat pel seu perfil de lluitador.


Catalunya sí que es pot es presenta a Sant Cugat dimecres que ve en una assemblea on es definiran els eixos de la campanya. El també santcugatenc Josep Maria Balcells serà un dels noms que tancarà la llista d'aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.