La llista de Ciutadans pel 27S compta amb quatre santcugatencs


  • Comparteix:

José María Espejo-Saavedra, número 3 de la llista de C's, al faristol / Foto: ACN

José María Espejo-Saavedra, número 3 de la llista de C's, al faristol / Foto: ACN

La llista de Ciutadans per les eleccions del 27S compta amb els noms de quatre santcugatencs. El diputat al Parlament José María Espejo-Saavedra ocupa la tercera posició de la llista, juntament amb l'últim presidenciable de l'EMD de Valldoreix, Roberto Torrecilla, en el número 43. També hi figuren Nieves Valero i Carme Gómez, que s'han afegit en les posicions 53 i 72 respectivament.

José María Espejo-Saavedra
Milita al partiti des de la seva fundació el 2006 i actualment ocupa la Secretaria d'Afers Jurídics del Comité Executiu. A les darreres eleccions al Parlament va ocupar el setè lloc a la llista i va ser escollit diputat. Abans d'ocupar l'escó treballava com a lletrat a La Caixa.

Carme Gómez
També vinculada a Ciutadans des de la seva creació, va presentar-se com alcaldable a les eleccions municipals de Sant Cugat del 2007 i 2011. A les últimes eleccions al parlament es va presentar com a número 15. Actualment treballa a l'Hospital Clínic de Barcelona on és la Coordinadora d'Infermeria i la responsable de l'Àrea de Gestió de Cobertures.

Roberto Torrecilla
Aquest any va ser presidenciable a l'EMD de Valldoreix i anteriorment havia estat vocal de la ciutadania, associacions i entitats del partit. Torrecilla ha treballat com a autònom dins del sector de la il·luminació, però actualment és agent comercial.

Nieves Florentina Varela
Vinculada amb el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.