La CUP-PC vol crear una comissió d'investigació per al cas 'Petrum 2'


  • Comparteix:

El bloc de pisos de la plaça dels Rabassaires / Foto: ACN

El bloc de pisos de la plaça dels Rabassaires / Foto: ACN

La CUP-Procés Constituent presentarà una moció en el proper ple on demanarà una comissió d'investigació per tractar el cas 'Petrum 2', que afecta l'Ajuntament i Promusa. Segons el grup plenari, aquest procés posa sobre la taula 'el possible finançament irregular de CDC mitjançant la licitació d'obra pública a través de l'empresa municipal d'habitatge'.

La portaveu de la coalició, Núria Gibert, ha explicat a Cugat.cat que 'el nom de Sant Cugat està en entredit per raons alienes al propi Ajuntament' i que, com a part d'ell, consideren que el tema mereix 'un tractament específic'.

Núria Gibert

Pensem que el tema s'ho val. El nom de Sant Cugat està en entredit per raons alienes al propi Ajuntament i, nosaltres, com a part d'ell, entenem que requereix un seguiment específic.


La coalició ha posat en valor l'esforç de l'equip de govern d'informar sobre la situació, tot i que considera 'insuficient la informació proporcionada'. D'altra banda, denuncien 'l'ús malintencionat' d'aquesta situació per perjudicar 'un procés que va molt més enllà d'un sol partit'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.