Un document intern de Teyco va calcular el 3% de comissió d'una obra de Promusa


  • Comparteix:

El document de Teyco anota comissions en l'adjudicació d'obra pública, segons 'El Mundo': Foto: 'El Mundo'

El document de Teyco anota comissions en l'adjudicació d'obra pública, segons 'El Mundo': Foto: 'El Mundo'

Un document de l'exconseller delegat de Teyco Jordi Sumarroca que s'hauria trobat el juliol especificaria el càlcul de les comissions del 3% per adjudicació d'obres públiques d'alguns ajuntaments investigats en l'operació 'Petrum 2', entre ells el de Sant Cugat. La investigació busca proves d'una presumpta comissió il·legal per la licitació a la constructora Teyco, l'any 2008, d'una promoció d'habitatge públic de Promusa a la plaça dels Rabassaires, a Volpelleres.

El document, que ha publicat 'El Mundo' i encapçalat amb el logotip de Teyco, especificaria a la columna de l'esquerra la xifra rebuda per la constructora Teyco el 2008 a Sant Cugat, 4.649.130 euros. A la columna de la dreta hi constaria suposadament la comissió del 3% per l'adjudicació de les obres.

Els diners de les comissions haurien anat a parar a CDC a través de la fundació CatDem, segons investigacions judicials. La Guardia Civil va reclamar la documentació sobre aquestes adjudicacions en una entrada a la seu de Promusa divendres passat.

D'altra banda, en una entrevista a Rac 1, el coordinador de règim intern i de comunicació de CDC, Francesc Sánchez, ha negat que el document publicat per 'El Mundo' indiqui que el partit va rebre comissions irregulars per part de Teyco. Sánchez apunta que no apareix CDC enlloc i que només hi ha una dada manuscrita al marge que indica una quantitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.