ERC-MES presentarà una moció al ple per reformar el barri del Monestir


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, Mireia Ingla i Èric Gómez a la presentació de la moció / Foto: ERC-MES

Ferran Villaseñor, Mireia Ingla i Èric Gómez a la presentació de la moció / Foto: ERC-MES

ERC-MES presentarà al ple de setembre una moció per dur a terme una reforma integral al barri del Monestir. La coalició considera que la zona és 'l'eterna oblidada' del govern de CiU.

La portaveu municipal d'ERC-MES, Mireia Ingla, creu que a Sant Cugat hi ha 'ciutadans de primera i de segona' i que aquesta moció ha d'acabar amb aquesta desigualtat.

Mireia Ingla

L'objectiu és acabar amb aquesta diferència entre ciutadans de primera i ciutadans de segona entre el barri del Monestir i la resta de barris de Sant Cugat.


La moció s'estructura en tres branques: participació ciutadana, millora de l'espai públic i concepte social. El text vol incloure les propostes dels veïns i veïnes i les peticions que s'han fet en el marc del consell de barri del Centre-Est. El regidor de la coalició, Ferran Villaseñor, apunta que la falta d'aparcament, la connexió d'aigües pluvials de l'avinguda de Cerdanyola, les pudors dels contenidors d'escombraries i el soterrament de cablejat són algunes de les millores que s'han de dur a terme.

Ferran Villaseñor

Falta aparcament, una xarxa de clavagueram necessària a l'avinguda Cerdanyola, cables que encara estan penjant i reformes com les olors dels contenidors. Per tant cal una reforma clara de tot el servei públic i urbà lligat al barri.


D'aquesta manera la coalició demana al ple de l'Ajuntament que s'aprovi la posada en marxa del Pla de reforma Integral del barri del Monestir amb la participació dels veïns i que s'inclogui en el pressupost del 2016 una dotació econòmica que permeti dur a terme les primeres accions estratègiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.