Conesa creu que l'acció policial a Promusa pel cas 'Petrum 2' és per 'enrarir' el procés


  • Comparteix:

Conesa, a les instal·lacions de Cugat.cat

Conesa, a les instal·lacions de Cugat.cat

La membre de l'executiva nacional de CDC i alcaldessa, Mercè Conesa, considera que l'entrada de la Guàrdia Civil a Promusa ordenada pel jutge en el marc del cas 'Petrum 2' té 'una lectura política claríssima que és enrarir el procés de cara al 27S'. Per Conesa, que diu 'estar molt tranquil·la', la intervenció policial vol 'generar desconfiança cap a persones que ostenten càrrecs de responsabilitat' i sembrar dubtes sobre CDC. Igual que la CUP-PC i C's, CDC veu necessària una comissió d'investigació i en aquesta línia l'alcaldessa ha avançat que es farà una comissió especial extraordinària per esclarir els fets.

Conesa ha fet a Cugat.cat una valoració en clau de partit sobre els fets de divendres passat quan agents de la Guàrdia Civil van entrar a la seu de l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, en el marc de l'operació 'Petrum 2' que investiga presumptes comissions il·legals en l'adjudicació d'obra pública. La membre de l'executiva nacional de CDC ha remarcat que rere la 'desproporcionada' intervenció policial hi ha una intencionalitat política 'claríssima'.

Mercè Conesa

Nosaltres veiem una lectura política claríssima que és enrarir el procés de cara al 27S: enrarint-lo generant desconfiança cap a persones que ostenten responsabilitat.


Conesa ha assegurat que no hi ha indicis de mala gestió en l'expedient d'adjudicació, sobre el qual es donarà 'informació exhaustiva' als grups municipals a la junta de portaveus extraordinària convocada per aquest divendres al matí. Alguns d'aquests partits, com la CUP i C's, han demanat una comissió d'investigació, una mesura que Conesa veu bé. L'alcaldessa ha explicat que el reglament orgànic municipal preveu comissions informatives o especials extraordinàries i que se'n crearà una per tractar específicament aquest assumpte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.