Catalunya Sí que es Pot ja treballa amb la mirada posada més enllà del 27S


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea oberta

Moment de l'assemblea oberta

La coalició Catalunya Sí que es Pot encara la campanya del 27S a la ciutat com un primer pas cap a un treball en comú que vol anar més enllà de la cita electoral. La coalició d'esquerres, nascuda a partir de Podem, ICV, EUiA i Equo, ha celebrat aquest dimecres la primera assemblea conjunta que ha servit per establir les comissions de treball i començar a perfilar la campanya amb més d'una trentena de persones.

El local d'ICV ha estat l'escenari on militants de les quatre formacions i persones no vinculades a cap partit polític han fixat les bases de funcionament i el repartiment de tasques de cara el 27S. Enfortir la confluència ideològica per deixar en un segon terme les sigles pròpies és l'objectiu fixat per encarar la cita electoral.

El número 29 a la llista, el santcugatenc Dionisio Giménez, ha explicat que tot i que 'a priori' Sant Cugat no és una ciutat 'fàcil' pel seu missatge ha posat de relleu la força que pot aglutinar la coalició si treballa unida.

Dionisio Giménez

Sant Cugat és un miratge. La perifèria té un perfil propi i és aquí on incidirem.


La coalició, que també compta amb el santcugatenc Josep Maria Balcells a la candidatura com a independent, planteja una campanya propera a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.