El PSC vol que la missa de Sant Pere deixi de ser acte oficial de la Festa Major


  • Comparteix:

Pere Soler

Pere Soler

El PSC presentarà al ple de setembre una moció per treure la missa de Sant Pere dels actes oficials de la Festa Major. El grup municipal socialista creu que la missa és una proposta d'una entitat més de la ciutat i que no se li ha de donar preferència.

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, ha assegurat que l'Església com a entitat pot organitzar qualsevol activitat però reclama que la missa de Sant Pere deixi de formar part dels actes oficials del consistori.

Pere Soler

Nosaltres creiem que l'Església com a entitat pot organitzar qualsevol activitat, però reclamem que la missa de Sant Pere deixi de formar part dels actes oficials del consistori.


Amb aquesta moció, el grup municipal vol seguir l'exemple de l'Ajuntament de Barcelona, que enguany ha tret del programa oficial de les Festes de la Mercè la missa que s'oficia a basílica de la patrona de la ciutat.

El partit vol aprofitar la moció per obrir el debat sobre la modificació del paper de les autoritats als dos seguicis que se celebren durant la Festa Major. Segons Soler, el paper de les autoritats en els seguicis s'hauria de reduir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.