El PP reprova la tasca de l'equip de govern en matèria d'urbanisme


  • Comparteix:

Terreny del Turó de Can Mates

Terreny del Turó de Can Mates

El PP creu que la tasca de l'equip de govern en urbanisme és 'inacceptable', arran de l'última sentència del Tribunal Suprem (TC) que confirma la nul·litat del Pla Parcial del Sector Est del Turó de Can Mates, el Programa d'Actuació Urbanística i la reparcel·lació de la zona. Tal com va criticar ICV-EUiA aquest dimarts, el PP lamenta que la informació sobre assumptes d'aquesta matèria no els arribi de primera mà.

El portaveu del PP al ple, Álvaro Benejam, ha explicat que la posició del seu partit en aquest àmbit és de 'reprovació' i reclama al consistori que actuï 'amb la diligència requerida per cada moment'.

Álvaro Benejam

La nostra actitud és de reprovació. La nostra posició és que les coses es facin amb la diligència deguda en cada moment.


Benejam considera que la mala gestió urbanística comporta 'un greu perjudici per als veïns de Sant Cugat que, via pressupostos municipals, acaben pagant el resultat de tant despropòsit'. Més enllà de la situació amb el Turó de Can Mates, el PP ha recordat altres sentències desfavorables a l'Ajuntament, com l'expropiació d'ADIF i les de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.