Exhaurides les places dels dos autobusos per anar a la Via Lliure


  • Comparteix:

Un moment de l'assaig de la Via Lliure

Un moment de l'assaig de la Via Lliure

Les 324 places d'autobús que la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) disposa per anar a la Via Lliure ja estan ocupades. Actualment una cinquantena de persones estan a la llista d'espera i per això l'organització es planteja contractar un tercer autobús. L'ocupació del tram 68 de l'avinguda Meridiana, l'assignat a Sant Cugat, té una alta ocupació.

La coordinadora local de l'ANC, Shirka Sinche, es mostra satisfeta per la resposta dels santcugatencs i destaca l'augment de les inscripcions durant els darrers dies de setembre.

Shirka Sinche

Estem molt contents, molt satisfets de la resposta dels santcugatencs. La secció local de l'ANC fa més d'un mes que treballa per la organització de la Via. Aquest mes de setembre hem notat un augment de les inscripcions.


L'Onze de Setembre passat, l'ANC de Sant Cugat va enviar 10 autocars a la capital i a mitjans d'agost ja n'havia omplert set. Aquest any, però, la coordinació nacional de l'entitat ha decidit reservar la majoria d'autocars per a les poblacions més allunyades de Barcelona i destinar-ne menys a aquells municipis que, com Sant Cugat, disposen de transport públic per arribar-hi.

Tot i que les 324 places de les quals disposa la secció local de l'ANC ja estan cobertes aquells qui ho vulguin es poden inscriure a la llista d'espera. L'ANC ha habilitat també un sistema per compartir places de cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.