El PP demana una rectificació a Conesa per titllar de 'sectària' la visita de Báñez


  • Comparteix:

Moment de la visita

Moment de la visita

El PP reclama a l'alcaldessa, Mercè Conesa, una rectificació en les declaracions que dimarts passat va fer a Cugat.cat, en què va qualificar d'acte 'sectari' la visita a Boehringer Ingelheim de la ministra espanyola d'Ocupació, Fátima Báñez. La formació assegura que l'alcaldessa, que va lamentar no ser convidada, sí que va rebre una invitació, però que va excusar l'assistència per 'motius d'agenda'.

La ministra va visitar dilluns passat l'empresa acompanyada del candidat del partit a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol; la presidenta del PP Català, Alícia Sànchez-Camacho; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; i el regidor del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam.

El portaveu municipal del PP ha afirmat que va ser el mateix Ajuntament qui va avisar-lo de l'acte i que tant Conesa com el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, estaven convidats a anar-hi. Per Benejam, les declaracions de l'alcaldessa són 'una mostra més del victimisme' que volen desviar l'atenció sobre l'actuació policial en el cas 'Petrum 2'.

Àlvaro Benejam

Hi ha hagut aquest escorcoll i l'alcaldessa s'ha afanyat a fer declaracions de diverses coses per desviar l'atenció cap a altres qüestions que no tenen tanta importància.


El PP exigeix una rectificació de l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.