Junts pel Sí crea un comitè de campanya a Sant Cugat i programa tres actes


  • Comparteix:

Quatre representants de Junts pel Sí a Sant Cugat

Quatre representants de Junts pel Sí a Sant Cugat

Junts pel Sí impulsarà a Sant Cugat diversos actes de campanya. La candidatura organitzarà tres propostes, el primer dels quals serà aquest dimarts amb la xerrada titulada 'Recerca, Desenvolupament i innovació al Nou País'. El dijous 24 de setembre faran l'acte central de campanya amb la presència de Carme Forcadell i l'endemà, divendres 25, el parc de Ramon Barnils acollirà l'acte final de Sant Cugat.

L'acte d'aquest dimarts es farà a les set de la tarda a la Casa de Cultura amb la presència del director del Programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, Manel Esteller; el director de la Fundació Institut de Recerca Vall d'Hebron, Joan Xavier Comella; la directora del Barcelona Institute of Science and Technology, Montserrat Vendrell; i la vicerectora d'Investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Pilar Dellunde.

L'exregidora i diputada de CDC al Parlament, Àngels Ponsa, número 37 a la llista de Junts pel Sí per Barcelona, ha explicat que l'objectiu de la campanya és que els candidats se la sentin seva.

Àngels Ponsa

La missió d'aquest comitè de campanya a nivell local és coordinar i fer que els actes que es fan a Sant Cugat siguin molt lluïts, molt participats i que els candidats se sentin implicats.


De moment, hi ha més de 1.280 candidats de Junts pel Sí que són de Sant Cugat i la candidatura espera que la ciutat sigui un punt clau el 27S.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.