Sant Cugat entregarà el proper 23 de maig les medalles d'or de la ciutat als tres alcaldes democràtics


  • Comparteix:

Es farà un reconeixement als socialistes Oriol Nicolau i Àngel Casas i a Joan Aymerich, de CIU.

Es farà un reconeixement als socialistes Oriol Nicolau i Àngel Casas i a Joan Aymerich, de CIU.

Sant Cugat entregarà les primeres medalles d'or de la ciutat als tres alcaldes que ha tingut el municipi des de la recuperació de la democràcia, el 1979. Aquest serà un dels actes que formaran part de la celebració, el proper 23 de maig, dels 25 anys d'ajuntaments democràtics. Durant l'acte es reconeixerà la tasca d'Oriol Nicolau, Àngel Casas i Joan Aymerich al capdavant de l'administració local.

Com ja es va posar de manifest durant el darrer ple municpal amb una moció institucional de reconeixement als 25 anys d'ajuntaments democràtics, Sant Cugat vol retre un homenatge als tres polítics que des del 79 han treballat per la recuperació de la democràcia des dels ajuntaments.

D'aquesta manera, el proper diumenge 23 de maig, s'entregaran les que seran les primeres medalles d'or de la ciutat a Oriol Nicolau, Àngel Casas i Joan Aymerich en reconeixement a la tasca desenvolupada durant aquests anys per fer de Sant Cugat la ciutat que és ara. Lluís Recoder ha expressat la voluntat d'homenatjar, d'aquesta manera, a qui ha dedicat part de la seva vida al servei del poble:

Lluís Recoder

Serà un acte solemne per reconèixer la feina feta pels anteriors alcaldes.


El reconeixement s'extendrà a la resta de persones que han treballat, en algun moment, en aquests 25 anys en el consistori. Recoder ha explicat que, contràriament a la celebració feta a Valldoreix, Sant Cugat sí convidarà als representants de l'EMD.
Recordem que durant el ple d'abril es va aprovar una moció, per unanimitat, on es reconeixia la feina feta per dotar els municipis de les infraestructures bàsiques i equipaments després de 40 anys de dictadura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.