C's i PP no participen en els actes de l'Onze de Setembre a Sant Cugat


  • Comparteix:

El cartell dels actes de Sant Cugat

El cartell dels actes de Sant Cugat

Ciutadans (C's) i el PP no participaran en els actes de commemoració de l'Onze de Setembre a Sant Cugat. C's considera que aquesta diada s'ha 'mal interpretat històricament' i no es pot 'vendre com una derrota nacional'. El PP assegura que 'la festa de tots els catalans només està pensada per a un sector de la població'.

El regidor de C's Sergio Blázquez ha explicat a Cugat.cat que volen que la diada de Catalunya sigui per Sant Jordi, perquè consideren que és una jornada més 'festiva i representativa'.

Sergio Blázquez

Impulsem que la festa autonòmica sigui el dia de Sant Jordi perquè és més representatiu. Creiem que l'Onze de Setembre s'ha mal interpretat històricament i considerem que el que es ven com una derrota nacional realment no ho va ser.


El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha explicat que no hi participen perquè l'equip de govern prepara uns actes institucionals pensats només per a un sector de la població.

Álvaro Benejam

La festa és de tots però no es fa per a tots.


Els dos partits tampoc no van participar en els actes de l'any passat i van sumar-se, en aquella ocasió, a la concentració organitzada per l'entitat Societat Civil Catalana (SCC) a Tarragona, sota el lema 'Recuperem el seny, recuperem la senyera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.