El PSC acusa ERC-MES d'apropiar-se la moció sobre millores al barri del Monestir


  • Comparteix:

El PSC ha instal·lat una taula informativa als Quatre Cantons

El PSC ha instal·lat una taula informativa als Quatre Cantons

El PSC critica que la proposta d'ERC-MES d'un futur Pla Integral del barri del Monestir sigui una 'còpia fil per randa' d'una proposta socialista feta per 'un antic regidor del PSC', en al·lusió a l'actual regidor de la coalició independentista Ferran Villaseñor. El partit considera 'lamentable' que la iniciativa, que es presenta al ple d'aquest dilluns amb CiU, no reculli les aportacions socialistes que són, assegura, un llistat de les reivindicacions històriques dels veïns de la zona.

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, creu que aquesta proposta tirarà endavant sense les aportacions socialistes. Soler reivindica la feina feta en aquesta qüestió pel seu partit i considera 'trist' que el ple corresponent al mes de setembre debati 'una còpia' d'un text socialista.

Pere Soler

Els més trist de tot és que aquesta moció neix d'un antic regidor del PSC i que no ha estat capaç d'integrar els punts que defensava fa sis mesos. És lamentable.


Soler també s'ha queixat de l'actitud de l'equip de govern i ERC a l'hora d'esmenar la moció socialista de crear un catàleg del comerç emblemàtic de la ciutat. Es tracta d'un text rebutjat a l'abril que tornarà a debat aquest dilluns. Soler ha explicat que, presumiblement, la moció conjunta de PSC, CiU i ERC-MES sobre aquesta qüestió no tirarà endavant pel desacord entre nacionalistes i republicans amb les esmenes presentades.

En paral·lel, els socialistes exigeixen responsabilitats polítiques per la celebració de l'Oktoberfest al recinte de l'escola Ferran i Clua. El partit considera que no és una activitat adient per un centre escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.