El ple denega a Núñez i Navarro la proposta d'edificar a Torre Negra


  • Comparteix:

Torre Negra

Torre Negra

El ple d'aquest dilluns ha denegat per unanimitat la sol·licitud de Josel SL, una empresa del grup Núñez i Navarro, per reobrir l'expedient de la urbanització de la zona de la Torre Negra a través d'una nova aprovació del Pla d'Actuació Urbanística (PAU). Així, l'Ajuntament ha informat desfavorablement d'aquesta petició i ha advertit a la companyia de les conseqüències que en pot tenir d'acord amb les sentències contràries que ja s'han emès.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha titllat l'actuació de Josel SL de 'barroera' i ha recordat que la petició que fan és posterior al fet que el sòl de Torre Negra es declarés com a 'no urbanitzable'.

Damià Calvet

Estem davant d'un cas en què es demana reobrir un programa d'actuació urbanística, de manera barroera, quan el sòl ja s'ha declarat com a no urbanitzable.


Calvet ha posat en valor que aquest dilluns l'Ajuntament hagi guanyat un altre contenciós administratiu que proposava una modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM). En canvi, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha dit que tot plegat és 'un guirigall judicial' que, en cas que es girés en contra de l'Ajuntament, no seria positiu.

Álvaro Benejam

La voluntat de l'equip de govern és imposar una manera de fer, però no és una estratègia intel·ligent de cara al futur. Si perdem la sentència definitiva, això ens pot hipotecar.


El ple ja va denegar el tràmit que sol·licitava Josel SL el 1998. Després, dues sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i del Tribunal Suprem (TS) ho van corroborar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.