Cortés (UDC) atribueix la marxa de Paraira i Salat a la pressió de CDC


  • Comparteix:

Xavier Cortés, a Cugat.cat

Xavier Cortés, a Cugat.cat

El president comarcal d'UDC i vicepresident local, Xavier Cortés, assumeix la presidència democristiana de forma provisional arran de la marxa de l'expresidenta Cristina Paraira i d'Esther Salat. Cortés considera que el canvi de formació de les regidores respon a pressions per part de CDC als militants d'Unió. El nou president ha admès, en declaracions a Cugat.cat, que està dolgut amb la decisió de les regidores, però s'ha mostrat optimista pel que fa al futur del partit i ha posat en valor els resultats obtinguts a les eleccions de diumenge.

Cortés ha explicat que no comprèn el canvi de partit, ja que la 'proactivitat' en l'equip de govern per part de les dues regidores estava 'fora de dubte'. El democristià assegura que aquesta situació no és exclusiva de Sant Cugat i ha lamentat pressions per part de CDC a militants d'UDC amb càrrecs executius que desemboquen en situacions com la Paraira i Salat.

Xavier Cortés

Què ha motivat aquesta decisió? La pressió que des de CDC ha exercit sobre elles, una pressió ferotge.


Cortés ha demanat respecte pel que fa a la decisió de Paraira i Salat i ha posat en valor la tasca que fan com a gestores municipals. Tammateix, el nou president democristià ha subratllat que el partit no comparteix la determinació de les regidores.

Xavier Cortés

No compartim la decisió de Paraira i Salat. A la vegada demanem respecte.


UDC convocarà una reunió amb militants on es posarà sobre la taula la situació del partit. Cortés hi presentarà la seva candidatura per presidir l'agrupació.

Xavier Cortés ha estat el número 51 de la llista a les eleccions catalanes de diumenge passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.