El PP alerta que Sant Cugat patirà la reducció d'una ambulància medicalitzada


  • Comparteix:

Una de les ambulàncies que hi ha actualment a Sant Cugat

Una de les ambulàncies que hi ha actualment a Sant Cugat

El PP alerta que Sant Cugat patirà la reducció de dues a una ambulància medicalitzada a partir del mes que ve i denuncia que la decisió afectarà la qualitat del servei a la ciutat. La formació creu que aquesta situació demostra que 'CiU és incapaç de defensar els interessos dels santcugatencs davant la Generalitat'. El canvi es deu al nou concurs del servei que inclou una redistribució territorial de les ambulàncies a la comarca.

El portaveu municipal popular, Álvaro Benejam, ha carregat contra la postura de l'Ajuntament. Benejam remarca que, en cas de necessitar una segona ambulància, Sant Cugat disposarà d'un vehicle procedent d'un altre municipi.

Tot i no tenir les competències, Benejam considera que el consistori actua de forma 'greument negligent'.

Álvaro Benejam

Perdem els santcugatencs per una decisió de la Generalitat que l'Ajuntament no lluita i creiem que l'alcaldessa mira cap a un altre costat quan estem perdent un servei bàsic.


Segons Benejam, els ciutadans són testimonis del 'desmantellament dels serveis públics', mentre la Generalitat gasta el diners de la ciutadania 'en estructures d'Estat i en sufragar la campanya independentista'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.