La ciutadania, convocada en una concentració en suport als imputats del 9N


  • Comparteix:

Artur Mas / Foto: ACN

Artur Mas / Foto: ACN

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) convoquen els ciutadans a concentrar-se dimarts que ve, a dos quarts de vuit del vespre, davant els consistoris per donar suport als imputats pel 9N. Les entitats també conviden la ciutadania a acompanyar el president Artur Mas i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, en funcions, i l'exvicepresidenta del Govern, Joana Ortega, quan declarin el 13 i 15 d'octubre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Amb aquestes mobilitzacions, les entitats volen 'defensar la democràcia' i destacar que el 9 de novembre va ser un 'èxit col·lectiu i de país'. En aquest sentit, conclouen que els 'atacs' per respondre al mandat democràtic de la ciutadania i posar les urnes són també 'atacs a la democràcia'.

Finalment, les entitats convocants animen els seus socis a enviar una carta de protesta a títol individual al TSJC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.