L'executiva de les JERC incorpora noms nous i manté Cahís com a portaveu


  • Comparteix:

La nova executiva de les JERC / Foto: ERC

La nova executiva de les JERC / Foto: ERC

L'assemblea local de les JERC ha ratificat aquest dimarts la nova executiva, que manté Lluc Cahís com a portaveu i incorpora com a noms nous Lara Carbonell, Gina Cahís, Maria José Hernàndez i Jofre Torner. El nou organigrama, del qual formen part una vegada més Èric Gómez, Alba Gordó, Ainhoa Miró i Marc Medina, té l'objectiu de 'consolidar-se com una de les joventuts polítiques de referència' i 'guanyar més presència al carrer'.

La nova executiva de les JERC
Lluc Cahís serà el portaveu de la nova executiva de la secció jove dels independentistes. El regidor Èric Gómez es manté en l'organigrama i assumirà la secretaria de Política Municipal. També segueixen Ainhoa Miró, que serà secretària de Finances, i Alba Gordó, que ocuparà el càrrec de secretària de Consciència Feminista. Per la seva banda, Marc Medina serà el nou secretari d'Organització.

Els noms nous que s'afegeixen a l'executiva són els de Lara Carbonell, nova secretària de Comunicació; Maria José Hernández al capdavant de la secretaria de Cohesió Interna; Gina Cahís com a nova secretària de Coordinació Interna i Jofre Torner, com a representant al Consell Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.