La CUP-PC demana que s'apliquin els criteris del Pla de Mobilitat Urbana


  • Comparteix:

El servei d'autobusos, clau en el PMU / Foto: Fotobus.es

El servei d'autobusos, clau en el PMU / Foto: Fotobus.es

La CUP-PC vol que es constitueixi una Taula de Mobilitat per fer viables les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana (PMU), aprovat el 2013, i per analitzar el funcionament del transport urbà i interurbà, els itineraris dels vianants, els circuits en bicicleta, els taxis i l'accessibilitat. Els independentistes presentaran la proposta en una moció al proper ple a la qual s'han afegit els grups municipals de CiU i ICV-EUiA.

El membre de la CUP-PC Ferran Margineda creu que, després de quatre anys de 'recessió', és el moment de reactivar el projecte de la Taula de Mobilitat.

Ferran Margineda

Malgrat que hem passat quatre anys de recessió, segons l'Ajuntament, ja és hora de reactivar la creació de la Taula de Mobilitat.


Margineda ha explicat que el partit, a més, vol ampliar els horaris de l'autobús urbà. La moció preveu que la taula tingui la participació dels grups polítics municipals i dels col·lectius afectats, com usuaris de bicicleta, consells escolars, entitats veïnals, comerciants i conductors d'autobús.

El PMU proposa que els desplaçaments en transport públic passin del 6% actual a un 10%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.