El PSC demana la creació del grup de seguiment del Pla de Mobilitat Urbana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'avinguda Cerdanyola

Imatge d'arxiu de l'avinguda Cerdanyola

El PSC reclama a l'equip de govern la creació del grup de treball per al seguiment del Pla de Mobilitat Urbana (PMU). El partit presentarà al proper ple una moció amb aquesta petició, que segons els socialistes ja preveu el mateix pla, aprovat inicialment pel ple el 2013.

L'objectiu de la moció és fer el seguiment de les accions implementades del Pla de Mobilitat Urbana, així com la seva avaluació i incorporació de possibles aportacions. El PSC proposa que aquest grup de treball específic es reuneixi semestralment. A més, segons el portaveu del PSC, Pere Soler, el grup de treball permetrà la incorporació dels partits que no van participar en l'aprovació en el mandat anterior.

Soler ha recordat que es tracta d'un grup de treball que preveu el mateix Pla de Mobilitat Urbana i que no s'ha convocat mai.

Pere Soler

Una vegada aprovat el PMU, una de les conseqüències era fer un grup de treball per veure com es fan totes les transformacions. Encara no s'ha convocat i s'ha de donar compte de les dues fases del PMU.


Soler també ha proposat que la moció que la CUP-PC presentarà al proper ple per constituir una Taula de Mobilitat per fer viables les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) es pugui debatre en el grup de seguiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.