L'ANC organitza autocars des de Sant Cugat en suport als imputats pel 9N


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del 9N a Sant Cugat

Imatge d'arxiu del 9N a Sant Cugat

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) posa a disposició autocars des de Sant Cugat per desplaçar-se a Barcelona en suport als imputats pel 9N citats aquest dijous pel jutge. Els autocars sortiran a les vuit del matí de l'avinguda del Pla del Vinyet per sumar-se a les nou del matí a la concentració davant els jutjats. Estan citats a declarar el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau.

El preu del viatge és de 10 euros i s'haurà d'abonar en efectiu al mateix autocar. El lloc de sortida i arribada és l'avinguda del Pla del Vinyet, davant els cinemes. La sortida està prevista a les vuit del matí i la tornada a les dotze del migdia.

La reserva es pot fer a través de la web, del correu electrònic araeslhora.santcugat@gmail.com amb el nom, cognom i el nombre de places, o per telèfon mòbil al 609 881 786.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) també han convocat els ciutadans a concentrar-se aquest dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, davant els consistoris per donar suport als imputats pel 9N.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.