El PP assegura que CiU s'ha apropiat la iniciativa de reduir l'IBI


  • Comparteix:

Álvaro Benejam

Álvaro Benejam

El PP critica l'equip de govern per 'fer creure la gent que la iniciativa de reduir l'IBI és seva' i lamenta que s'hagin rebutjat les propostes que la formació havia fet al respecte. A través d'un comunicat, els populars asseguren que, des que la crisi econòmica va esclatar, aquest impost s'ha incrementat i que l'Ajuntament no ha fet res per corregir-ho.

En declaracions a Cugat.cat, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha criticat 'la forma de fer del govern' i ha lamentat les repetides negatives que han rebut quan han proposat abaixar l'IBI.

Álvaro Benejam

L'IBI cada any pujava i nosaltres demanàvem que s'abaixés perquè el rebut quedés neutre. Cada any la resposta ha estat 'no, no i no'.


L'àrea d'Economia de l'Ajuntament ha proposat que el rebut d'aquest impost s'abarateixi un 2% de mitjana en els pressupostos de l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.