L'Ajuntament disposarà de 2,2 milions per arranjar voreres i clavegueram


  • Comparteix:

El suplement es destinarà a l'arranjament de voreres i de millora del clavegueram

El suplement es destinarà a l'arranjament de voreres i de millora del clavegueram

L'Ajuntament disposarà d'un suplement de crèdit de 2,2 milions d'euros per avançar i finalitzar partides de millora de voreres -recollides en el pla d'accessibilitat en l'Eixample Sud- i de la renovació del clavegueram als torrents de Buscarons i Saladrigues. El ple ho ha aprovat aquest dilluns al ple amb vots a favor de CiU i C's, les abstencions de la CUP-PC, ERC-MES i el PP i els vots en contra d'ICV-EUiA i el PSC.

ESCOLTA-HO

El darrer ple va aprovar per unanimitat que l'Ajuntament es comprometés a solucionar la problemàtica de les aigües residuals a la riera de Saladrigues de la Floresta en un termini de 18 mesos, una millora que es podrà dur a terme amb el suplement. La proposta es va fer possible a través d'una moció d'ICV-EUiA, tot i que Brugarolas va assegurar que l'equip de govern ja ho tenia previst abans. Paral·lelament, l'EMD també va demanar en la darrera junta de veïns, que s'eliminés la contaminació d'aquest espai.

El titular d'Economia ha explicat que aquest suplement també es destinarà a la millora del material de la brigada d'obres, a l'arranjament del sostre de ràfia de la pista esportiva de les Planes, al manteniment preventiu de les instal·lacions contra incendis a edificis municipals i d'algunes incidències a la Casa Jaumandreu.

Brugarolas ha explicat qu aquesta part del pressupost s'ha obtingut a través de la liquidació tributària de l'Impost de Béns Immobles (IBI) i les plusvàlues. En tot cas, aquest increment de recaptació no es pot convertir en despesa, tal com indica la normativa d'estabilitat pressupostària.

Carles Brugarolas

A finals d'any ens guardem la possibilitat d'incorporar despeses que estaven pressupostades per a l'exercici següent.


Des d'ERC-MES, el regidor Ferran Villaseñor ha posat en valor que el consistori pugui disposar d'aquest suplement, però ha qüestionat que els efectes als quals es destina no fossin prioritaris.

Ferran Villaseñor

Què hauria passat si no haguéssim tingut aquests dos milions d'euros? El pressupost de l'any vinent no tindrà previstes les joies de la iaia.


Brugarolas va avançar la setmana passada que al ple de novembre proposaran un altre suplement de crèdit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.