Promusa aprova l'entrada de l'EMD de Valldoreix al consell d'administració


  • Comparteix:

Obres de Promusa al passeig de Francesc Macià

Obres de Promusa al passeig de Francesc Macià

L'empresa d'habitatge públic Promusa ha aprovat l'entrada de l'EMD de Valldoreix i de dos experts en habitatge al seu consell d'administració. La junta general d'accionistes ha elegit els nous càrrecs coincidint amb la renovació del ple municipal després de les últimes eleccions locals.

La junta general de Promusa ha aprovat aquest dilluns la composició del seu consell d’administració. Per designació de l'alcaldessa, per primera vegada s’ha donat entrada a un representant de l'EMD de Valldoreix i a dos experts en habitatge. D’aquesta manera, Valldoreix estarà representat pel president de l'EMD, Josep Puig. A més, s’hi afegeixen el director de l’Agència Catalana de l'Habitatge, Jaume Fornt i l’expert en matèria d’habitatge Francesc Sutrias.

L'alcaldessa continua sent la presidenta del consell d’administració. Els altres nous consellers designats per Mercè Conesa són el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet, la tinenta d’alcalde Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, i el tinent d’alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas. En representació de la Federació d’Associacions de Veïns, Guillermo Gallego repeteix en el càrrec.

Els altres integrants del consell d'administració de Promusa proposats pels grups municipals són: la regidora de Comerç, Mayte Pérez (CiU), Julià Mestieri (CUP-PA), Gemma Vivancos (C’s), Oriol Cisteró (ERC-MES), Joan Barba (ICV-EUiA), Alexis Garrido (PSC), i Daniel Sarrias (PP).

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, continuarà sent el secretari del consell d'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.