Ciutadans veu en l'esterilització una solució a 'la plaga' de senglars


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de porcs senglars a Mira-sol / Foto: Cedida

Una imatge d'arxiu de porcs senglars a Mira-sol / Foto: Cedida

Ciutadans (C's) assenyala l'esterilització com una possible solució a 'la plaga' de porcs senglars a Sant Cugat. Segons la formació, 'cada dia' reben queixes dels veïns sobre les destrosses que ocasionen aquests animals a la Floresta, Mira-sol i Valldoreix. El portaveu de C's, Aldo Ciprián, diu que des que van entrar al consistori, després de les eleccions del maig, 'no han detectat cap mesura per lluitar contra la invasió de senglars'.

Ciprián també ha remarcat que la presència d'aquests animals en zones habitades és 'un perill'. En declaracions a Cugat.cat, el portaveu de la formació ha assegurat que, una vegada analitzades les opcions per reduir la població de senglars, l'esterilització els sembla la més efectiva.

Aldo Ciprián

Vam estar treballant aquest problema de la plaga que hi ha a Collserola. Vam estar llegint opcions i una de els més adients era l'esterilització dels animals.


C's proposa 'crear un grup de treball format per afectats, caçadors i experts per donar resposta a la plaga' i està estudiant si portarà el tema al ple de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.