ERC-MES proposa fer accessibles els parcs a infants amb discapacitats


  • Comparteix:

Imatge del parc infantil de la Rambla del Celler

Imatge del parc infantil de la Rambla del Celler

ERC-MES presentarà al proper ple municipal una moció per adaptar les zones de jocs infantils públiques als menors amb discapacitats. La proposta és que en el termini d'un any aquesta acció es dugui a terme, com a mínim, en la meitat de parcs infantils del municipi.

ERC-MES vol que s'apliquin nous criteris a les zones de joc i que es redissenyin amb criteris d'accessibilitat, mobilitat i seguretat per facilitar l'ús a infants amb discapacitat. En paral·lel, els independentistes consideren que aplicar aquests criteris també ajudarà els adults, en especial gent gran, que acompanyin els infants.

Segons els independentistes, cal potenciar l'horitzontalitat de les instal·lacions, l'eliminació de les barreres arquitectòniques, l'ús de colors més llampants, la instal·lació de gronxadors adaptats per a cadires de rodes i la col·locació de cartells en braille, entre altres mesures.

La portaveu republicana, Mireia Ingla, defensa la mesura i aposta perquè el 50% dels parcs infantils de Sant Cugat estiguin adaptats.

Mireia Ingla

Això no ens ho hem inventat nosaltres. Això existeix i l'únic que demanem és que el 50% dels parcs de Sant Cugat estiguin adaptats.


Segons la moció, l'adaptació s'ha de fer amb una distribució equitativa entre els diferents barris de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.