Avui comença el termini de reclamacions al cens electoral dels comicis del 20D


  • Comparteix:

Les eleccions tindran lloc el 20 de desembre

Les eleccions tindran lloc el 20 de desembre

El termini de reclamacions al cens electoral s'obre aquest dilluns i s'allargarà fins dilluns de la setmana que ve. Les reclamacions es poden efectuar a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). La composició del cens només inclou els ciutadans espanyols residents a l'Estat espanyol i es pot consultar a l'OAC, al telèfon 010 i a la web de l'Ajuntament.

59.187 santcugatencs estan cridats a les urnes el 20 de desembre amb motiu de les eleccions espanyoles. A Sant Cugat hi haurà 29 col·legis electorals, els mateixos que en les darreres eleccions del 27 de setembre.

Els electors residents a l'estranger que vulguin exercir el seu dret de vot hauran d’enviar una sol·licitud de vot a la corresponent delegació provincial del cens electoral mitjançant un imprès oficial abans del 22 de novembre.

El vot per correu ja es pot sol·licitar a les oficines de Correus fins al 10 de desembre. L’emissió del vot per correu també s’ha de fer a les oficines de Correus fins al 16 de desembre.

Els presidents i els vocals de mesa es notificaran per correu urgent i amb avís de recepció. També es publicaran a la web de l’Ajuntament. El sorteig dels membres de mesa es farà entre el 21 i el 25 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.