L'increment de militants dóna una injecció de moral al PP de cara als comicis europeus


  • Comparteix:

El PP ha agraït amb una costellada la tasca dels interventors i apoderats el 14 de març

El PP ha agraït amb una costellada la tasca dels interventors i apoderats el 14 de març

El PP afronta amb optimisme la campanya per a les eleccions al Parlament Europeu després de l'increment d'afiliats que ha registrat el partit passades les eleccions generals i que a la nostra ciutat s'ha traduït en 24 noves altes. Per als populars, aquests comicis són una oportunitat de recuperar els vots que van perdre el 14 de març a causa, asseguren, del tràgic atemptat de Madrid i dels 'mals entesos' que, diuen, se'n van derivar.

El PP ha arribat a Catalunya als més de 30.000 militants. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament per l'executiva del partit, que ha agraït sobretot la confiança demostrada pel miler de persones que, després de l'atemptat de Madrid i després de les eleccions espanyoles, han volgut demostrar la seva confiança en aquesta formació.

Per a la presidenta provincial del PP, Dolors Montserrat, això és una injecció de moral de cara a les eleccions europees, on esperen millorar els resultats del 14 de març.

Dolors Montserrat

És molt important aquest suport per part de tantes persones que han volgut demostrar amb veu alta el descontentament per haver perdut les eleccions.


També a la nostra ciutat s'ha registrat un increment de militants en els darrers mesos, i sobretot d'ençà de les eleccions al govern de l'Estat. En aquest darrer mes, hi ha hagut 10 altes al PP i 5 més que ho han fet a la branca juvenil de la formació.

La presidenta local del PP, Berta Rodríguez, ha volgut remarcar sobretot aquest increment de joves que volen unir-se al projecte dels populars.

Berta Rodríguez

Per nosaltres és una satisfacció molt gran que no només la gent gran s'impliqui amb el PP sinó que també el jovent, que és el futur, també vulgui fer-ho.


Davant d'aquesta resposta, els populars afronten els comicis europeus del 13 de juny com una oportunitat de revalidar el seu projecte i de recuperar els vots que, segons afirmen, van perdre arrel dels atemptats i de la crispació i els mals entesos que aquests van provocar.

Des del PP han denunciat també la campanya engegada pels socialistes, que tal i com van fer per les eleccions generals, centren el seu eslògan en la voluntat de derrotar el PP.

Els populars han fet aquestes declaracions durant una costellada organitzada per la secció local amb la voluntat d'agrair la col·laboració de totes les persones que, en els darrers comicis, van fer d'interventors i d'apoderats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.