Benejam, número 14 de la llista per Barcelona del PP per a les espanyoles


  • Comparteix:

Álvaro Benejam

Álvaro Benejam

El president del PP i portaveu del grup municipal, Álvaro Benejam, ocuparà la catorzena posició de la llista de Barcelona per a les eleccions espanyoles del 20 de desembre. El santcugatenc considera 'un honor' formar part d'una 'candidatura guanyadora' i creu que 'Espanya necessita un govern fort' que 'no cedeixi als desafiaments territorials que s'estan produint des de Catalunya'.

Benejam veu difícil, com a número 14, sortir elegit, però creu que el PP ha de seguir treballant per liderar la sortida de la crisi i mantenir la unitat de l'Estat espanyol.

Álvaro Benejam

Sembla que el PP és favorit, però no amb el resultat que volem que es tornar a tenir majoria absoluta. Cal seguir treballant per liderar la sortida de la crisi i el manteniment de la unitat d'Espanya.


La llista dels populars a Barcelona està encapçalada pel ministre espanyol d'Interior, Jorge Fernández Díaz. El segueixen, en aquest ordre, el director del gabinet de Presidència, Jorge Moragas; la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho; i la vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.