Una vintena de persones es concentra contra la suspensió del Constitucional


  • Comparteix:

La concentració ha aplegat una vintena de persones

La concentració ha aplegat una vintena de persones

Una vintena de persones s'ha concentrat aquest dijous al vespre a les portes de l'ajuntament per donar suport al Parlament arran de la suspensió cautelar de la resolució de desconnexió emesa pel Tribunal Constitucional (TC). La CUP-PC ha convocat la trobada i la seva portaveu, Núria Gibert, ha explicat que el paper del món local és clau en la situació política actual. D'altra banda, ha lamentat la poca afluència a la trobada, així com l'absència de representants de CDC. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, també ha assistit a la protesta.

La concentració tenia l'objectiu de donar suport al mandat democràtic que obeeix la cambra, tal com ha explicat Gibert.

Núria Gibert

El món local té el paper de donar suport, d'empènyer les institucions que estan jugant al tauler.


La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha explicat que l'Estat espanyol està utilitzant 'el seu braç judicial, el Tribunal Constitucional' perquè 'no té arguments polítics'. A més, ha subratllat que 'cal ser generosos' perquè la situació política actual serveixi per assolir un acord, amb relació a les negociacions entre la CUP i Junts pel Sí.

Mireia Ingla

L'Estat espanyol, després de no tenir arguments polítics, utilitza una vegada més els tribunals. Hem de ser generosos i cedir per arribar a l'acord.


La concentració d'aquest dijous no ha tingut la presència de membres de CDC, un fet que 'preocupa' Gibert perquè creu que el procés independentista necessita 'suport popular'. Per la seva banda, Ingla no ha volgut valorar aquesta absència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.