Catalunya Sí que es Pot alerta de la situació de bloqueig que viu el país


  • Comparteix:

Marta Ribas s'ha reunit amb militants de Sant Cugat

Marta Ribas s'ha reunit amb militants de Sant Cugat

La diputada de Catalunya Sí que es Pot Marta Ribas alerta de la situació de bloqueig que viu el país provocada per 'un govern de l'Estat que bloqueja, un govern català en defunció i un Parlament que no funciona'. Ribas, que aquest diumenge s'ha reunit amb membres locals d'ICV, descarta una nova convocatòria d'eleccions com a solució a aquesta situació i reclama centrar l'acció en mesures per fer front a l'emergència social i a 'l'atzucac nacional'.

Per això Ribas ha explicat que el seu grup parlamentari reclama un ple extraordinari abans d'acabar l'any sobre l'emergència social i reactivar la ILP de la renda garantida, ja que les famílies, diu, no poden esperar.

La diputada ecosocialista ha lamentat que ni l'Estat espanyol ni el govern donin resposta a la situació que viu Catalunya.

Marta Ribas

Estem amb un govern de l'Estat que bloqueja, un govern de la Generalitat en defunció i amb un Parlament que no funciona.


Ribas també ha criticat l'atac a l'autonomia de Catalunya que suposen les noves condicions per accedir al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA), tot i que ha recordat que es tracta de recursos que han de permetre donar resposta precisament a aquesta emergència social.

De la mateixa manera, Ribas ha descartat una nova convocatòria d'eleccions al Parlament com a solució a aquesta emergència social ni a l'atzucac nacional.

Marta Ribas

Creiem que és una mala solució per a la ciutadania tornar a tenir eleccions perquè estarem sis mesos mes bloquejats com a país. No soluciona ni l'emergència social ni l'atzucac nacional.


Per això, de cara a les eleccions espanyoles del 20 de desembre, Ribas ha assegurat que En Comú Podem aspira a tenir grup propi. La diputada s'ha reunit aquest diumenge amb una trentena de militants i simpatitzants d'ICV al Casal TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.