L'alcalde es reuneix amb les AA.VV per reconduir la situació als consells de districte


  • Comparteix:

L'alcalde vol que mitjançant el 'diàleg' es recondueixi la situació.

L'alcalde vol que mitjançant el 'diàleg' es recondueixi la situació.

L'alcalde es reunirà divendres amb els representants veïnals que han abandonat les meses dels consells de districte, per solucionar la crisi oberta en el funcionament d'aquests organismes. Lluís Recoder ha anunciat que l'Ajuntament informarà properament sobre els mecanismes que han d'emprar els veïns per prioritzar les inversions dels districtes.

Lluís Recoder ha iniciat contactes amb les nou associacions de veïns que li han enviat una carta sol.licitant una reunió urgent per abordar la crisi originada en els consells de districte, després que set representants veïnals abandonessin les darreres sessions d'aquest organisme.

L'alcalde ha expressat, un cop més, la seva preocupació per aquest tema i, per això ha acceptat la petició d'aquests veïns d'entrevistar-se amb la màxima autoritat local per reconduïr el funcionament dels consells:

Lluís Recoder

Espero que aquesta reunió sigui constructiva i serveixi per poder tirar endavant els acords que s'assoleixin


A més, l'alcalde també ha assegurat que aviat s'explicarà a aquests representants veïnals quines seran les vies perquè els Consells puguin decidir com utilitzen els 150.000 euros d'inversió que els atorga el pressupost municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.