La candidatura Debat a bat guanya les eleccions al secretariat local de l'ANC


  • Comparteix:

Shirka Sinche i Artur Royo, segona i tercer per l'esquerra

Shirka Sinche i Artur Royo, segona i tercer per l'esquerra

El nou secretariat local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) estarà format íntegrament per membres de la candidatura Debat a bat. 96 socis dels 800 que estaven cridats a les urnes han votat aquest dimecres una llista oberta on els candidats amb més suports han estat Artur Royo (77 vots), Josep Lluís Lliberia (76) i Francesc Salvador (72). El nou secretariat es reunirà en les properes setmanes per definir qui ocuparà els càrrecs de secretari i coordinador. Shirka Sinche, ara coordinadora en funcions, no ha aconseguit prou vots (36) i no repetirà a la junta.

El nou equip, el cinquè de l'entitat a la ciutat, proposa una continuïtat de la feina feta fins ara i ofereix col·laboració a la seu nacional per aconseguir la independència. Ho ha explicat el candidat més votat de les eleccions, Artur Royo.

Artur Royo

Farem una continuació de la feina feta fins ara. Intentarem que els voluntaris segueixin col·laborant i ajudarem la seu nacional per tirar endavant la independència.


La coordinadora en funcions, Shirka Sinche, va estrenar-se en el càrrec a l'abril i ha fet una valoració positiva del període, del qual ha destacat les eleccions catalanes del 27 de setembre.

Shirka Sinche

S'ha fet molta feina: hem arribat al 27S, hem guanyat i ara comença el procés. La valoració és bona, molt bona.


Sinche creu que la participació en la cita electoral d'aquest dimecres 'podria haver estat més alta', ja que només ha tingut la participació de poc més del 10% dels socis amb dret a vot.

El nou secretariat
Artur Royo (77 vots)
Josep Lluís Lliberia (76)
Francesc Salvador (72)
Joan Aguilà (69)
Anna Cuxart (65)
Núria Fernàndez (62)
Mercè Lorente (54)
Xavier Palet (52)
Carme Bassas (51)
Francesc Picas (49)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.