ICV carrega contra ERC i diu que 'es renten la cara' sobre Can Busquets


  • Comparteix:

Boix diu que el PSC i ICV intenten aturar el projecte mentre ERC fa 'política d'aparador'.

Boix diu que el PSC i ICV intenten aturar el projecte mentre ERC fa 'política d'aparador'.

ICV qualifica de 'poc noble' la postura d'ERC sobre Can Busquets ja que consideren que a Sant Cugat es 'renten la cara' amb declaracions en contra de la urbanització d'aquest sector però després, en canvi, no exerceixen cap pressió sobre el govern de la Generalitat perquè n'aturi la tramitació. Els ecosocialistes alerten als republicans del poc poder 'decisori' que tenen dins l'equip de govern ja que CIU compta amb els vots del PP per aprovar qüestions tant importants com el model de ciutat.

Els ecosocialistes consideren que ERC es 'renta la cara' dins l'àmbit local assistint a manifestacions i votant mocions a favor de la preservació integral de Can Busquets que tampoc prosperen, però que a l'hora de la veritat, tampoc no fan res per aturar el projecte d'urbanització d'aquest sector.

Segons els ecosocialistes, mentre que ICV i el PSC de Sant Cugat han fet gestions amb els seus representants al tripartit perquè aturin la modificació del PGM de la Floresta, ERC, diuen, no ha fet res. Escoltem Xavier Boix, portaveu d'ICV.

Xavi Boix

Ens preocupa que ERC faci el paper de mentalitat progressitsa i sostenible però després no faci cap gestió.


Per a ICV, la postura d'ERC és ara especialment important, en un moment en que el projecte de modificació del PGM de la Floresta ha rebut ja el vistiplau de la Comissió Jurídica Assessora i està ara pendent de l'aprovació del Consell Executiu del govern català, i per tant, depèn només de la voluntat política del tripartit.

Boix ha manifestat també la seva preocupació pel 'poc pes' que, segons diu, té ERC dins l'equip de govern municipal. El portaveu ecosocialista ha lamentat que CiU pugui aprovar qüestions tant importants com el model de ciutat sense el recolzament del seu soci de govern perquè compta amb els vots del PP.

Xavi Boix

Ens preocupa que Erc li posi tan fàcil a CiU governar la ciutat. Ens preocupa que temes com el model de ciutat, si CiU no els treu amb ERC, ho faci amb el PP


Recoderm que els vots de CiU i el PP han impediit prosperar una moció presentada en el darrer ple per ICV per demanar una moratòria en les accions urbanístiques previstes en les zones 21, és a dir, urbanitzables no programades



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.