El PP insisteix que s'elabori el Pla Local de Seguretat


  • Comparteix:

El regidor del PP, Álvaro Benejam

El regidor del PP, Álvaro Benejam

El grup municipal del PP presentarà una moció al proper ple perquè el Pla Local de Seguretat es posi en marxa en els propers tres mesos. Malgrat que l'alcaldessa, Mercè Conesa, va avançar aquest dijous que aquesta mesura s'aprovaria el primer trimestre de l'any que ve, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha insistit que 'fa molt de temps que el reclamen' i que només han rebut 'evasives'.

Benejam lamenta que, malgrat l'aprovació d'una moció institucional el 2013 sobre aquesta qüestió, el pla continuï sense ser una realitat.

Protecció d'arbres
El PP presentarà una altra proposta per declarar el Roure Gros del Golf com a Arbre d'Interès Local. De fet, la Generalitat va declarar aquest arbre com a Arbre Monumental de Catalunya.

A més, el partit creu que el catàleg elaborat pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) és 'incomplet'. La proposta pretén que l'equip de govern compleixi els acords d'una moció institucional del 2013.

El regidor del PP, Álvaro Benejam, ha explicat que les dues mocions tenen l'objectiu que els acords del ple tinguin compliment.

Álvaro Benejam

Per donar compliment als acords del ple, posem sobre la taula aquestes qüestions a través de mocions.


El ple municipal tindrà lloc dilluns 21 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.