ERC i les JERC reclamen una Constitució catalana 'veritablement democràtica'


  • Comparteix:

Imatge del vídeo publicat per les JERC

Imatge del vídeo publicat per les JERC

ERC i les JERC reivindiquen una Constitució catalana, símbol de la culminació del procés independentista. Per a les formacions, la Constitució espanyola és retrògrada, imposa el règim monàrquic, permet la impunitat franquista i engarjola Catalunya. Per això demanen que el document català sigui veritablement democràtic i garanteixi els drets fonamentals de la qualsevol persona o col·lectiu.

Les seccions locals d'ERC i les JERC han carregat un any més contra la Constitució espanyola. El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, ha assegurat que el document espanyol no representa els Països Catalans i prova d'això és la darrera sentència del Tribunal Constitucional sobre la resolució independentista del Parlament.

Amb motiu de la celebració de l'aprovació de la Constitució espanyola, que té lloc el 6 de desembre, les JERC han publicat un vídeo on es veuen diferents personatges que representen algunes de les institucions espanyoles. Tots ells intenten obrir una porta que conté els valors de la democràcia, la llibertat i la solidaritat, però la clau de la Constitució espanyola no l'obre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.