El Consell Comarcal tanca la crisi de govern amb un cartipàs sense l'Entesa


  • Comparteix:

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha tancat la crisi de govern amb un nou cartipàs format pel PSC, ERC i CiU que en total sumen 22 consellers. El grup de l'Entesa, integrat per ICV, EUiA i En Comú, ha sortit del govern quatripartit del qual formava part després d'abstenir-se en la votació de pressupost de l'any que ve. El nou govern continua amb el socialista Ignasi Giménez com a president. Les sis vicepresidències que hi havia passen ara a tres.

El grup d'Entesa, aleshores a l'equip de govern, es va abstenir en la votació del ple de pressupostos. La resta del govern acusa l'Entesa de no voler la important rebaixa prevista en l'aportació als partits polítics, tot i que aquest punt es va aprovar per unanimitat. L'Entesa diu sentir-se menystinguda i acusa la resta de grups de no acceptar ni les seves propostes ni les discrepàncies al govern.

El pressupost finalment aprovat és de gairebé 20 milions d'euros amb una reducció del 63% en les assignacions per als grups polítics, el que equival a un estalvi d'uns 600.000 euros per als quatre anys vinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.