El grup per regular els clubs cannàbics decidirà si accepta Benito després de Reis


  • Comparteix:

El Club Cànem es troba precintat per ordre de l'Ajuntament

El Club Cànem es troba precintat per ordre de l'Ajuntament

El grup de treball per regular els clubs cannàbics decidirà en una reunió després de les festes nadalenques si accepta Àngel Benito, representant de les associacions cannàbiques en aquest òrgan. L'Associació de Veïns de Can Magí, on hi ha el Club Cànem, clausurat el setembre passat, demana que se'l deixi fora per la seva imputació en delictes de tràfic de drogues i blanqueig de diners quan era president del Club Kali.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha assegurat en declaracions a Cugat.cat. que la decisió l'ha de prendre tot el grup.

Joan Puigdomènech

Respecto la demanda de l'associació de veïns però també la manera com es va constituir el grup. Ara bé, si un representat no és idoni, hem d'opinar tots.


Els membres de la junta directiva del Club Kali estan pendents del judici a l'Audiència provincial, que esperen que es resolgui amb l'absolució i l'arxivament de la causa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.