El consell de barri Centre-Est serà itinerant per arribar a tothom


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La trobada ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El consell de barri Centre-Est no tindrà seu fixa i cada vegada que es convoqui se celebrarà en un lloc diferent per fomentar la participació. Ho ha explicat el president de l'òrgan, el regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor, en una primera sessió aquest dimarts a la Casa de Cultura a la qual han assistit una cinquantena de persones. Està previst que equipaments com el Xalet Negre i la Biblioteca de Volpelleres acullin aquestes trobades.

Villaseñor ha explicat que l'objectiu de la proposta és donar veu a la diversitat que inclouen els barris que configuren el districte.

Ferran Villaseñor

És un consell format per barris molt diferents i, per tant, el consell ha de ser diferent. Per tant no ha de tenir una seu fixa. L'hem d'apropar als veïns i veïnes i hem d'empoderar la gent i les entitats.


La sessió també ha servit per determinar que Ángeles Serrano (AV Centre Est) serà la vicepresidenta de l’òrgan, Rebeca Galán (Assemblea cristiana Gilgal) la secretària i Andrés Ares (AV Monestir) el representant al Consell de Ciutat. A diferència dels consells ja constituïts, la proposta per ocupar aquest càrrec no l'ha fet el president, sinó que ells mateixos s'han ofert i els membres del consell ho han ratificat amb votacions. En l'elecció, Villaseñor, el representant d'ERC-MES, Èric Gómez, i el de C’s, Roberto Torrecilla, s'han abstingut 'per donar veu a les entitats'.

De la mateixa manera que al de la Floresta, al consell de barri Centre-Est també es limitaran les intervencions dels participants a dos minuts. En aquest sentit, el torn obert de paraula tindrà lloc al principi de cada trobada i no al final per afavorir la participació ciutadana.

Pla de Millora Integral del barri del Monestir
La trobada d'aquest dimarts ha posat sobre la taula la posada en marxa del Pla Integral de Millora del barri del Monestir. De la mateixa manera que s'ha dut a terme a la Floresta amb el projecte de les places, es constituirà un grup de treball format per associació de veïns, les AMPA, representants del teixit comercial i tècnics municipals per determinar com es desenvoluparà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.