El torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Els precs i preguntes tenen lloc al final dels plens

Els precs i preguntes tenen lloc al final dels plens

L'aula d'informàtica de la Floresta, el servei de bus i la neteja del carrer de Pau Casals són alguns dels aspectes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

- Ramon Piqué (CUP-PC) pregunta per l'aula informàtica del Centre Social i Sanitari de la Floresta patrocinada per La Caixa en benefici de la gent gran. Piqué pregunta si la poden usar altres col·lectius. L'equip de govern respon que La Caixa dirà que sí, si es presenta algun projecte per fer-ne ús.

- Ferran Villaseñor (ERC-MES) demana, en nom d'uns veïns, que es pugui pujar als autobusos minuts abans de començar el recorregut si els passatgers ho demanen. Diu que hi ha gent gran que a vegades ha d'esperar fora del vehicle quan podria seure ja a dins. L'equip de govern repon que buscaran un criteri homogeni a tota la ciutat per facilitar l'entrada dels viatgers.

Villaseñor pregunta també per la diferència de preu entre els bitllets únics dels serveis de busos a Valldoreix, més car, i Sant Cugat. L'equip de govern diu que parlarà la qüestió amb l'EMD.

- Mireia Ingla (ERC-MES) pregunta a la regidora de Comerç què passa amb els veïns propers a la pista de gel i les dificultats d'aparcament que ha generat la instal·lació. Ingla es pregunta on són els vals d'aparcament que es van prometre per a aquests ciutadans i per què no se n'ha informat. L'equip de govern respon que són conscients de les molèsties però que pensen donar els vals 'a petició' dels veïns i que no es repartiran de forma generalitzada.

- Álvaro Benejam (PP) pregunta per l'acord de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que podria implicar aquest dimarts un nou increment (2%) en el rebut de l'aigua a Sant Cugat. Benejam recorda l'augment constant del rebut en els darrers anys. Esther Salat (equip de govern) respon que votarà en contra de l'augment com a representant de l'Ajuntament de Sant Cugat.

- Roser Casamitjana (ICV-EUiA) demana que es millori la neteja de la plaça del Coll, a petició dels veïns. Casamitjana pregunta pels 50.000 euros d'indemnització a la Bohèmia pel tancament. L'equip de govern diu que es compensa l'establiment perquè la llicència d'activitat és vigent i té dret a compensació.

- Sergio Blázquez (C's) demana que es netegi el carrer Pau Casals, que ha acumulat fulles i brutícia, fet que els fa relliscós.

- Aldo Ciprián (C's) diu que hi ha hagut un augment de robatoris a Sant Cugat recentment i es pregunta si es podria allargar l'Operació Grèvol un dispositiu a les nits. L'equip de govern diu que l'Operació Grèvol és en les hores de funcionament de les botigues i remarca que no hi ha hagut un augment de robatoris. L'alcaldessa també diu que s'han identificat persones que han comès robatoris recentment i que la investigació avança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.