Mapa electoral 20D: DL resisteix al centre i En Comú Podem fa forat a la Floresta i a les Planes


Temes relacionats

DL guanya les eleccions a Sant Cugat i En Comú Podem queda en segon lloc (21/des/15)


  • Comparteix:

Mapa de les formacions més votades a Sant Cugat

Mapa de les formacions més votades a Sant Cugat

Democràcia i Llibertat (DL) va guanyar les eleccions de diumenge a Sant Cugat gràcies al suport obtingut al nucli de la ciutat i a Valldoreix. En Comú Podem va ser primera força a l'entorn del barri del Monestir, la Floresta i les Planes, fet que li va permetre ser la segona candidatura més votada a tot el municipi.

Democràcia i Llibertat (DL): Va guanyar les eleccions a Sant Cugat en ser la principal força a bona part del centre de la ciutat, Valldoreix i Mira-sol. En canvi, DL va patir pitjors resultats a l'entorn de la plaça del Coll, Sant Francesc i la carretera de Cerdanyola, on es veu superada per En Comú Podem, ERC i, en algunes seccions, per C's i, fins i tot, pel PSC.

En Comú Podem (ECP): Va ser segona força a Sant Cugat gràcies a les victòries a la Floresta, les Planes i al barri del Monestir, i a aconseguir la segona posició a Valldoreix.

ERC: Va ser tercera força en bona mesura per la implantació al centre de Sant Cugat. Els republicans són primera força a l'entorn de la plaça de Pep Ventura, el Mercat Vell, i són la segona a altres punts del centre, inclosa l'àrea de la carretera de Cerdanyola i plaça del Coll.

C's: Va convertir-se en la primera força unionista de Sant Cugat. Això es deu a la victòria a zones com Can Fontanals i a les segones posicions a part de Mira-sol, Can Gatxet, Can Trabal i l'Eixample Sud.

PP: Va passar a ser la cinquena força -va ser la segona força fa quatre anys- a causa del salt de C's. Els millors resultats dels populars són les segones posicions a part de l'Eixample Sud i a l'entorn de la Rambla Ribatallada, la Casa Jaumeandreu i la Rambla de la Ribera.

PSC: Va caure a sisena força per l'impacte d'En Comú Podem a barris que havien donat suport tradicionalment als socialistes, com el del Monestir. Els millors resultats del PSC han estat les segones posicions a les Planes i a part del barri de Sant Francesc.

Pots consultar els següents mapes electorals:
Partit més votat
Segon partit més votat
Resultats per partit
Participació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.