El santcugatenc Bernat Picornell (ERC), nou senador a Madrid per designació del Parlament


  • Comparteix:

Bernat Picornell

Bernat Picornell

Bernat Picornell (ERC) serà senador. El grup parlamentari de Junts pel Sí (JxSí) ha oficialitzat aquest matí la seva proposta de senadors per designació del Parlament de Catalunya, en la qual hi ha el santcugatenc. Picornell ha estat secretari nacional d'organització de les joventuts d'ERC i és vicepresident del Consell Municipal de Cultura.

En declaracions a Cugat.cat, Picornell ha assegurat que lluitaran a la cambra espanyola pels interessos dels catalans i de la república catalana.

Bernat Picornell

Anem al Senat defensar la república catalana i els interessos dels catalans i les catalanes.


Recentment, Picornell ha estat nomenat vicepresident del Consell Municipal de Cultura de la ciutat, un càrrec que mantindrà.

Bernat Picornell

La meva voluntat i el meu compromís amb Sant Cugat són absoluts.


Els altres proposats
La resta de senadors proposats per JxSí són Josep Lluís Cleries, Mirella Cortés i Elisabeth Abad. El PP ha registrat com a candidat Xavier Garcia Albiol, president del seu grup parlamentari, mentre que el PSC repeteix amb l'expresident de la Generalitat José Montilla. Catalunya Sí que es Pot ha proposat l'exdiputada Sara Vilà. Pel que fa a C's, el candidat és Francesc Xavier Alegre, regidor de Sant Feliu de Llobregat. Al Senat, el PP té majoria absoluta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.